Over Multiwacht

Als professionele organisatie zorgt Multiwacht voor de veiligheid van u en uw eigendommen. Kwaliteit, professionaliteit, veilig werken en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop. Het doel van Multiwacht is dat haar klant volledig wordt ontzorgd op het gebied van veiligheid. Wij gaan voor de hoogste klanttevredenheid. Het is onze drijfveer om een betrouwbare, professionele en betrokken partner te zijn.

Omdat we allemaal iedere dag te maken hebben met veiligheid, zijn wij ook u graag van dienst!

Multiwacht is een middelgroot beveiligingsbedrijf in regio Utrecht (Houten). Wij verzorgen onze dienstverlening landelijk. Met ruim 120 medewerkers door heel Nederland kunnen wij u altijd van dienst zijn. We zijn betrokken en zetten medewerkers in die staan voor hun vak. Al onze medewerkers zijn gescreend en uitgebreid opgeleid. Om onze medewerkers vakbekwaam te houden, volgen zij regelmatig aanvullende opleidingen en trainingen.
Multiwacht heeft een platte organisatiestructuur. Het management is vaak aanwezig op de werkvloer, waardoor wij persoonlijk betrokken zijn bij onze klanten en met de projecten. Hierdoor ontstaat ook een hoge mate van flexibiliteit.

Als beveiligingsbedrijf voldoen wij aan alle eisen en hebben wij goedkeuring van het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder vergunningsnummer ND3972. Multiwacht is in het bezit van het Keurmerk Beveiliging. Het Keurmerk Beveiliging biedt u als opdrachtgever zekerheid met betrekking tot de kwaliteit, de professionaliteit en integriteit. Jaarlijks wordt er een audit uitgevoerd om het Keurmerk te behouden.

Onze huisstijl

Onze dienstverlening gaat om vertrouwen en zekerheid. 24 uur per dag wordt een breed pakket aan veiligheidsdiensten geboden aan zowel overheid, bedrijven als particulieren. Het logo in de vorm van een soort wapen fungeert als keurmerk op de grens van dag en nacht.

Multiwacht gaat voor duurzaam veilig!

Multiwacht is zich goed bewust van haar verantwoordelijkheden aan de maatschappij. Wij investeren op het gebied van werkgelegenheid, arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden. Ons doel is trotse, loyale werknemers die zich thuis voelen op de werkvloer, hun talent en ambitie op de juiste manier kunnen inzetten en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Verantwoordelijkheid voor het milieu vinden wij zeer belangrijk binnen Multiwacht. Dit doen wij onder andere door middel van papierbesparing, scheiding van afval en energiebesparing op kantoor. Ook zijn er maatregelen genomen om onze CO2-uitstoot te verminderen. Het grootste gedeelte van ons wagenpark is energiezuinig en een gedeelte van onze mobiele surveillance rijdt met elektrische auto’s.

Naast de zakelijke verantwoordelijkheid vindt Multiwacht het ook belangrijk om iets te betekenen voor de samenleving. Wij geven dit vorm door ondersteuning van zowel lokale als landelijke initiatieven. Enkele voorbeelden hiervan zijn: