Mobiele Surveillance

Mobiele Surveillance

De mobiele surveillance van Multiwacht wordt o.a. ingezet voor:

  • Collectieve beveiliging;
  • Brand- en sluitronden;
  • Openen van uw locatie;
  • Controleronde.

Collectieve beveiliging

Gezamenlijk de bewaking regelen? Met Multiwacht kiest u voor een beveiligingsbedrijf in Utrecht met veel ervaring. Door middel van rapportages, gps en een klantportaal is Multiwacht zeer transparant over haar inzet. Wij ontzorgen de overkoepelende organisatie en zorgen dat de deelnemers regelmatig worden geïnformeerd. Multiwacht kan een compleet pakket aanbieden met veiligheidsmaatregelen. Van camerabewaking tot aansluiting alarmcentrale en van alarmopvolging tot afsluiting bedrijventerrein.

Brand- en sluitronden

Op de afgesproken tijd of op afroep zorgt onze surveillant ervoor dat uw locatie wordt afgesloten. Ramen en deuren worden gecontroleerd. En er wordt gecontroleerd of er niemand achterblijft in uw pand. Na afloop van de ronde schakelt de surveillant het alarmsysteem in en wordt de ronde afgemeld bij onze meldkamer. Van elke ronde wordt een rapportage gemaakt.

Openingsronde

Op de afgesproken tijd wordt uw locatie geopend door onze surveillant. Eventueel wordt verlichting en apparatuur alvast ingeschakeld. En er kan worden afgesproken dat de beveiliger wacht op de eerste medewerker of de receptioniste.

Controleronde

Preventief een controleronde kan veel schade voorkomen. Er wordt door de surveillant gelet op openstaande ramen en deuren. Afwijkende situaties in de directe omgeving van uw pand worden gesignaleerd en indien nodig direct doorgegeven aan de politie. En er is aandacht voor eventueel brandgevaar.

Alarmopvolging

Bij alarm is het van groot belang dat er snelle alarmopvolging plaatsvindt. Onze beveiligers zijn dag en nacht onderweg om alarmen en calamiteiten af te handelen. Neem zelf geen risico. Onze dienstverlening op het gebied van alarmopvolging is ontwikkeld voor zowel particulieren als bedrijven.

Mobiele surveillance nodig?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 030 – 750 03 20  of per mail via info@multiwacht.nl. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via het contactformulier.