Brandwachten en veiligheidswachten

Voor inzet van Rijksgediplomeerde brandwachten kunt u dag en nacht terecht bij Multiwacht.

Voldoet uw locatie niet aan de gestelde veiligheidseisen?
Dan kan het voorkomen dat er door handhaving, brandweer, uw verzekeraar of een andere toezichthoudende instantie een rijksgediplomeerde brandwacht wordt geëist om de veiligheid te waarborgen.

Bij brandgevaarlijke of risicovolle werkzaamheden binnen uw bedrijf kunt u ook zelf beslissen om een brand- en/of veiligheidswacht in te zetten. Tijdens evenementen kan het tevens noodzakelijk zijn om brandwachten in te zetten. Bij een evenement wordt er door de brandwacht gelet op vrije nooduitgangen en op preventieve maatregelen ter voorkoming van brand of calamiteiten. Onze brand- en veiligheidswachten houden toezicht en grijpen direct in bij brand of onveilige situaties.

Multiwacht is gespecialiseerd in de levering van brandwachten en veiligheidswachten.
Wij hebben een groot aantal rijksgediplomeerde brandwachten en veiligheidswachten in dienst.
Onze mensen hebben ervaring op diverse locaties, zoals zorginstellingen, hotels, evenementlocaties, winkelcentra, industrie en bedrijfsgebouwen.

Direct inzetbaar

Uw locatie heeft met spoed brandwachten nodig? Dat is mogelijk bij Multiwacht. Onze meldkamer is 24/7 bereikbaar. Na uw opdracht kunnen wij direct één of meerdere mensen inzetten. Multiwacht opereert door heel Nederland.

Kwalificaties van onze brandwachten

De mensen van Multiwacht zijn gescreend en minimaal in het bezit van het Rijksdiploma Brandwacht / Manschap A en het VCA-diploma. Om onze brandwachten vakbekwaam te houden volgen zij regelmatig aanvullende opleidingen en trainingen.

Een groot aantal van ons brandweerpersoneel is voorzien van aanvullende opleidingen, zoals: bevelvoerder, vliegtuigbrandbestrijder, controlefunctionaris brandpreventie, verkenner gevaarlijke stoffen, chauffeur / pompbediener, duiker en instructeur.

Brandwacht nodig?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 030 – 750 03 20  of per mail via info@multiwacht.nl. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via het contactformulier.

Spoed inzet nodig: Bel 030 – 750 03 20 dag & nacht bereikbaar.