Alarmopvolging

Alarmopvolging

Bij alarm is het van groot belang dat er snelle alarmopvolging plaatsvindt. Onze beveiligers zijn dag en nacht onderweg om alarmen en calamiteiten af te handelen. Neem zelf geen risico. Onze dienstverlening op het gebied van alarmopvolging is ontwikkeld voor zowel particulieren als bedrijven.

Onze beveiligers zijn:

  • Snel ter plaatse;
  • Bekend met uw pand;
  • Bekend in de omgeving.

Dit betekent voor u:

  • Snel een beveiliger ter plaatse;
  • Zelf geen risico op overlopen inbreker;
  • Volledige ontzorging bij de afhandeling, van controle tot schadeherstel.

Van elke melding krijgt u per email een rapportage van de beveiliger die op uw locatie is geweest. Er is kosteloos een klantportaal beschikbaar, waarin u de geschiedenis van uw alarmen kunt bekijken.

Multiwacht kan alarmen ontvangen van alle particuliere alarmcentrales in Nederland. Van een aantal alarmcentrales kan uw alarm zonder tussenkomst van de centralist volledig geautomatiseerd bij Multiwacht ontvangen worden. Door deze koppeling gaat er geen tijd verloren bij een alarm.

Extra dienstverlening

Multiwacht verzorgt niet alleen de afhandeling van inbraakalarmen. Ook voor de afhandeling van brandalarmen, gebouwfunctiestoringen en sleutelbeheer kunt u terecht bij Multiwacht.

Alarmopvolging nodig?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 030 – 750 03 20  of per mail via info@multiwacht.nl. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via het contactformulier.

Spoed inzet nodig: Bel 030 – 750 03 20 dag & nacht bereikbaar.