Beveiliging Utrecht

Multiwacht is centraal in Utrecht gevestigd en gespecialiseerd in beveiliging in regio Utrecht.

Kosteloos offerte aanvragen

Professionele beveiliging Utrecht

Multiwacht is een professioneel en gecertificeerd beveiligingsbedrijf. U bent bij ons aan het juiste adres voor alle mogelijke vormen van beveiliging. Van objectbeveiliging tot evenementenbeveiliging, alles is mogelijk.

Waarom Multiwacht?

Multiwacht kan alarmen ontvangen van alle particuliere alarmcentrales in regio Utrecht. Van een aantal alarmcentrales kan uw alarm zonder tussenkomst van de centralist volledig geautomatiseerd bij Multiwacht ontvangen worden. Door deze koppeling gaat er geen tijd verloren bij een alarm.

Van elke melding krijgt u per email een rapportage van de beveiliger die op uw locatie is geweest. Er is kosteloos een klantportaal beschikbaar, waarin u de geschiedenis van uw alarmen kunt bekijken.

Lees meer over Multiwacht en beveiliging in Utrecht >>>

beveiliging in utrecht

Keurmerk beveiliging

Als beveiligingsbedrijf in Utrecht vinden wij het belangrijk dat onze klanten ons vertrouwen. Wij dragen daarom het officiële keurmerk Beveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche.

De Nederlandse Veiligheidsbranche vertegenwoordigt de markt van particuliere beveiliging, recherche en geld- en waardetransport. Leden van de branche zijn gezamenlijk goed voor meer dan 90% van de totale omzet (1,48 miljard euro). De bedrijven bieden innovatieve diensten aan die gericht zijn op het vergroten van de veiligheid in Nederland.

Beveiliging in Utrecht nodig?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 030 – 750 03 20 of per mail via info@multiwacht.nl. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via het contactformulier.

Spoed inzet nodig? Bel 030 – 750 03 20 dag & nacht bereikbaar.