Evenementenbeveiliging

Goede evenementenbeveiliging betekent de juiste balans tussen gastvrijheid en veiligheid. Optimale veiligheid voor uw gasten, artiesten en medewerkers. Onze beveiligers treden discreet, maar adequaat op bij een ongewenste of dreigende situatie en blijven altijd professioneel als gastheer.

Vooraf vindt afstemming plaats hoe wij de veiligheid voor u kunnen verzorgen. Wij geven u advies over de juiste maatregelen en het veiligheidsplan. Naast de inzet van beveiligers denken wij graag met u mee over de inzet van brandwachten, EHBO-ers, verkeersregelaars, hostessen, wegafzettingen en toegangscontrole. Dit kunnen wij tevens voor u kunnen verzorgen.

Multiwacht verzorgt de veiligheid o.a. op: bedrijfsfeesten, festivals, concerten, sportevenementen, tv- en filmproducties en congressen. Ook de specifieke beveiliging van privépersonen en artiesten wordt door Multiwacht uitgevoerd.

Onze evenementenbeveiligers zijn:

  • Gastvrij;
  • Goed opgeleid;
  • Representatief;
  • Scherp op afwijkende situaties;
  • Inzetbaar voor BHV.

Dit betekent voor u:

  • Professioneel ontvangst;
  • Een veilig evenement;
  • Optimale ondersteuning en samenwerking;
  • Adequate afhandeling van calamiteiten.

U wilt professionele evenementenbeveiliging?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 030 – 750 03 20  of per mail via info@multiwacht.nl. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via het contactformulier.

Spoed inzet nodig: Bel 030 – 750 03 20 dag & nacht bereikbaar.

Wil jij werken als beveiliger op evenementen?

Heb jij je diploma Beveiliger 2 (ABM) of ben je bereid om dit te halen? Ben je stressbestendig en niet bang om op te treden? Bekijk dan onze vacatures voor beveiliger.

Onze opdrachtgevers zitten door het hele land, dus het is belangrijk dat je over een rijbewijs en eigen vervoer beschikt. Daarnaast ben je natuurlijk communicatief, dienstverlenend en probleemoplossend. Ook kun je goed tegen avond- en nachtdiensten.

Wij bieden een salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Beveiliging. Je krijgt een aanstelling met uitzicht op een vast contract. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je diploma Beveiliger 2 te behalen en diverse aanvullende opleidingen.

Evenementenbeveiliging