Mobiele Surveillance in Utrecht

Mobiele Surveillance in Utrecht nodig? De mobiele surveillance van Multiwacht wordt o.a. ingezet voor: Collectieve beveiliging, brand- en sluitronden, openen van uw locatie en controleronde.

Multiwacht zorgt voor de veiligheid van u en uw eigendommen. Kwaliteit, professionaliteit, veilig werken en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop. Het doel van Multiwacht is dat haar klant volledig wordt ontzorgd op het gebied van veiligheid. Wij gaan voor de hoogste klanttevredenheid. Het is onze drijfveer om een betrouwbare, professionele en betrokken partner te zijn.

Collectieve beveiliging in regio Utrecht

Gezamenlijk de bewaking regelen? Met Multiwacht kiest u voor een beveiligingsbedrijf in Utrecht met veel ervaring. Door middel van rapportages, gps en een klantportaal is Multiwacht zeer transparant over haar inzet. Wij ontzorgen de overkoepelende organisatie en zorgen dat de deelnemers regelmatig worden geïnformeerd. Multiwacht kan een compleet pakket aanbieden met veiligheidsmaatregelen. Van camerabewaking tot aansluiting alarmcentrale en van alarmopvolging tot afsluiting bedrijventerrein.

Brand- en sluitronden

Op de afgesproken tijd of op afroep zorgt onze surveillant ervoor dat uw locatie wordt afgesloten. Ramen en deuren worden gecontroleerd. En er wordt gecontroleerd of er niemand achterblijft in uw pand. Na afloop van de ronde schakelt de surveillant het alarmsysteem in en wordt de ronde afgemeld bij onze meldkamer. Van elke ronde wordt een rapportage gemaakt.

Openingsronde

Op de afgesproken tijd wordt uw locatie geopend door onze surveillant. Eventueel wordt verlichting en apparatuur alvast ingeschakeld. En er kan worden afgesproken dat de beveiliger wacht op de eerste medewerker of de receptioniste.

Controleronde

Preventief een controleronde kan veel schade voorkomen. Er wordt door de surveillant gelet op openstaande ramen en deuren. Afwijkende situaties in de directe omgeving van uw pand worden gesignaleerd en indien nodig direct doorgegeven aan de politie. En er is aandacht voor eventueel brandgevaar.

mobiele surveillance in utrecht

Officieel keurmerk Beveiliging

Als beveiligingsbedrijf in Utrecht vinden wij het belangrijk dat onze klanten ons vertrouwen. Wij dragen daarom het officiële keurmerk Beveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche.

De Nederlandse Veiligheidsbranche vertegenwoordigt de markt van particuliere beveiliging, recherche en geld- en waardetransport. Leden van de branche zijn gezamenlijk goed voor meer dan 90% van de totale omzet (1,48 miljard euro). De bedrijven bieden innovatieve diensten aan die gericht zijn op het vergroten van de veiligheid in Nederland.

Bekijk hier onze certificering.

Zakelijk en particuliere beveiliging

Wij doen daar zowel de beveiliging van kantoorpanden als de beveiliging van particulieren. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde en professionele beveiligers. Bovendien zijn onze beveiligers dag en nacht beschikbaar om alarmen en calamiteiten af te handelen.

Mobiele surveillance in Utrecht nodig?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 030 – 750 03 20  of per mail via info@multiwacht.nl. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via het contactformulier.

Spoed inzet nodig? Bel 030 – 750 03 20 dag & nacht bereikbaar.