Beveiligingsbedrijf in Utrecht

Beveiligingsbedrijf in Utrecht nodig? Wij zorgen voor de veiligheid van u en uw eigendommen. Persoonlijke aandacht staan hierbij voorop. Het is ons doel om u volledig te ontzorgen op het gebied van veiligheid. Wij gaan voor de hoogste klanttevredenheid. Het is onze drijfveer om een betrouwbare, professionele en betrokken partner te zijn.

Offerte aanvragen

Professioneel beveiligingsbedrijf

Multiwacht is een middelgroot beveiligingsbedrijf in regio Utrecht (Houten). Wij verzorgen onze dienstverlening landelijk. Met ruim 120 medewerkers door heel Nederland kunnen wij u altijd van dienst zijn. We zijn betrokken en zetten medewerkers in die staan voor hun vak. Al onze medewerkers zijn gescreend en uitgebreid opgeleid. Om onze medewerkers vakbekwaam te houden, volgen zij regelmatig aanvullende opleidingen en trainingen.

 

Officieel keurmerk voor beveiligingsbedrijven

Als beveiligingsbedrijf in Utrecht vinden wij het belangrijk dat onze klanten ons vertrouwen. Wij dragen daarom het officiële keurmerk Beveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche. De Nederlandse Veiligheidsbranche vertegenwoordigt de markt van particuliere beveiliging, recherche en geld- en waardetransport. Leden van de branche zijn gezamenlijk goed voor meer dan 90% van de totale omzet (1,48 miljard euro). De bedrijven bieden innovatieve diensten aan die gericht zijn op het vergroten van de veiligheid in Nederland. Bekijk hier onze certificering.

 

Beveiligingsbedrijf in Utrecht: zakelijk en particulier beveiligingsbedrijf utrecht

Wij doen zowel de beveiliging in kantoorpanden in Utrecht als de beveiliging van particulieren. Onze dienstverlening bestaat o.a. uit objectbeveiliging, alarmopvolging, mobiele surveillance en evenementenbeveiliging. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde en professionele beveiligers. Bovendien zijn onze beveiligers dag en nacht beschikbaar om alarmen en calamiteiten af te handelen.

Wij ontvangen meldingen van alle particuliere alarmcentrales in Utrecht (Houten). Van een aantal alarmcentrales kan uw alarm zonder tussenkomst van de centralist volledig geautomatiseerd door ons verwerkt worden. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren bij een alarm.

Meer informatie