Beveiligingsbedrijf in Utrecht

Beveiligingsbedrijf in Utrecht nodig? Multiwacht zorgt voor de veiligheid van u en uw eigendommen. Kwaliteit, professionaliteit, veilig werken en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop. Het doel van Multiwacht is dat haar klant volledig wordt ontzorgd op het gebied van veiligheid. Wij gaan voor de hoogste klanttevredenheid. Het is onze drijfveer om een betrouwbare, professionele en betrokken partner te zijn.

Beveiliging in regio Utrecht

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit objectbeveiliging, alarmopvolging, mobiele surveillance en evenementenbeveiliging. Wij zijn centraal in Utrecht gevestigd (Houten) en zijn gespecialiseerd in de beveiliging in regio Utrecht. Wij zijn met name gericht op de beveiliging in Houten, beveiliging in Nieuwegein, beveiliging in IJsselstein, beveiliging in Zeist en beveiliging in Bunnik.

Officieel keurmerk Beveiliging

Als beveiligingsbedrijf in Utrecht vinden wij het belangrijk dat onze klanten ons vertrouwen. Wij dragen daarom het officiële keurmerk Beveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche.

De Nederlandse Veiligheidsbranche vertegenwoordigt de markt van particuliere beveiliging, recherche en geld- en waardetransport. Leden van de branche zijn gezamenlijk goed voor meer dan 90% van de totale omzet (1,48 miljard euro). De bedrijven bieden innovatieve diensten aan die gericht zijn op het vergroten van de veiligheid in Nederland.

Bekijk hier onze certificering.

Zakelijk en particuliere beveiliging

Wij doen daar zowel de beveiliging van kantoorpanden als de beveiliging van particulieren. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde en professionele beveiligers. Bovendien zijn onze beveiligers dag en nacht beschikbaar om alarmen en calamiteiten af te handelen.

MultiWacht kan alarmen ontvangen van alle particuliere alarmcentrales in regio Utrecht. Van een aantal alarmcentrales kan uw alarm zonder tussenkomst van de centralist volledig geautomatiseerd bij MultiWacht ontvangen worden. Door deze koppeling gaat er geen tijd verloren bij een alarm.

Van elke melding krijgt u per email een rapportage van de beveiliger die op uw locatie is geweest. Er is kosteloos een klantportaal beschikbaar, waarin u de geschiedenis van uw alarmen kunt bekijken.

beveiligingsbedrijf in utrecht

Beveiligingsbedrijf in Utrecht nodig?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 030 – 750 03 20  of per mail via info@multiwacht.nl. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via het contactformulier.

Spoed inzet nodig? Bel 030 – 750 03 20 dag & nacht bereikbaar.