Alarmopvolging Utrecht

Alarmopvolging Utrecht | Onze dienstverlening op het gebied van alarmopvolging is ontwikkeld voor zowel particulieren als bedrijven. Het is bij alarm van groot belang dat er adequate alarmopvolging plaatsvindt. Onze beveiligers zijn daarom officieel gecertificeerd en dag en nacht beschikbaar om alarmen en calamiteiten af te handelen. Neem zelf geen risico!

Onze beveiligers zijn:

Snel ter plaatse
Bekend met uw pand
Bekend in de omgeving
Professionele gecertificeerde beveiligers

Dit betekent voor u:

Snel een beveiliger ter plaatse
Zelf geen risico op overlopen inbreker
Volledige ontzorging bij de afhandeling, van controle tot schadeherstel
Een professionele afhandeling van de melding

MultiWacht kan alarmen ontvangen van alle particuliere alarmcentrales in regio Utrecht. Van een aantal alarmcentrales kan uw alarm zonder tussenkomst van de centralist volledig geautomatiseerd bij MultiWacht ontvangen worden. Door deze koppeling gaat er geen tijd verloren bij een alarm.

Van elke melding krijgt u per email een rapportage van de beveiliger die op uw locatie is geweest. Er is kosteloos een klantportaal beschikbaar, waarin u de geschiedenis van uw alarmen kunt bekijken.

alarmopvolging utrecht

Officieel keurmerk Beveiliging

Als beveiligingsbedrijf in Utrecht vinden wij het belangrijk dat onze klanten ons vertrouwen. Wij dragen daarom het officiële keurmerk Beveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche.

De Nederlandse Veiligheidsbranche vertegenwoordigt de markt van particuliere beveiliging, recherche en geld- en waardetransport. Leden van de branche zijn gezamenlijk goed voor meer dan 90% van de totale omzet (1,48 miljard euro). De bedrijven bieden innovatieve diensten aan die gericht zijn op het vergroten van de veiligheid in Nederland.

Bekijk hier onze certificering.

Alarmopvolging nodig?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 030 – 750 03 20  of per mail via info@multiwacht.nl. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via het contactformulier.

Spoed inzet nodig: Bel 030 – 750 03 20 dag & nacht bereikbaar.