Controle en sluitronde

Werken uw medewerkers op wisselende tijden? Hebben niet al uw medewerkers sleutels en codes? Wilt u voorkomen dat er ramen en deuren open blijven staan na werktijd en er zeker van zijn dat alle lichten zijn uitgeschakeld? Bent u er graag zeker van dat zich aan het einde van de dag geen personen meer in het pand ophouden? Kortom vindt u het belangrijk dat uw pand na een lange werkdag professioneel gesloten word of dat er buiten uw kantoortijden regelmatig op wisselende tijden een bewaker langskomt?

Wij verzorgen brand- en sluitrondes, controlerondes en openingsrondes om de veiligheid van u en uw medewerkers te waarborgen en de kans op brand en inbraak te verminderen.

Onze beveiligers zijn:

  • Punctueel
  • Gestructureerd
  • Bekend met uw wensen en eisen
  • Bekend met uw pand

Dit betekent voor u:

  • Geen complexe sleutelplannen;
  • Maatwerkoplossingen naar uw veiligheidsbehoefte;
  • Altijd iemand die meedenkt met uw veiligheid;
  • Verminderd risico op brand en inbraak.

Elk object is anders en kent andere risico’s. U kent uw pand als geen ander en kunt daarom vooraf aangeven waar u wilt dat wij extra aandacht aan besteden. Daarnaast zullen wij u altijd vrijblijvend advies geven als wij andere relevante elementen tegenkomen die aandacht behoeven.

Brand- en sluitronde

De surveillant controleert of iedereen het pand heeft verlaten en zorgt ervoor dat de verlichting en installaties worden uit- of ingeschakeld. Uiteraard sluit de surveillant de deuren en ramen tijdens deze ronde en kan hij, indien gewenst, het alarmsysteem inschakelen.

Openingsronde

De surveillant kan er voor zorgen dat uw object in de ochtend geopend wordt, zodat de eerste medewerkers veilig naar binnen kunnen.

Controleronde

Als u het van belang vindt dat ook op wisselende tijden controles worden uitgevoerd kunt u besluiten controleronden te laten uitvoeren. Bij een controleronde wordt uw object gecontroleerd op verdachte omstandigheden, technische mankementen aan apparatuur, omstandigheden die kunnen leiden tot brand of waterlekkage. Daarnaast wordt er gecontroleerd of alle ramen en deuren gesloten nog zijn. De surveillant zal de ronden op wisselende tijden uitvoeren, om een zo groot mogelijke preventieve werking te realiseren.

Controlerondes, open- en of sluitrondes nodig?

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een maatwerkvoorstel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 030 – 750 0320 of uiteraard per mail via info@multiwacht.nl. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.